четвъртък, 25 август 2011 г.

Календар от дъга....

Дойде редът и на календара за седмица-5 от играта на Хобисимо.Голямо мислене падна!Да си призная най-много се затрудних тук.Но той вече е факт.Водещите идеи докато го правих бяха следните:
1.Навлизане на човечеството в нова ера от своето развитие а имено връщане към по духовни неща,които изчистват душата и умът.Аз така се чувствам,когато след кратък или пороен летен дъжд погледна към небето и видя безкрайната дъга.
2.Всички сме се забързали и препускаме през живота като че без да го живеем .Фразите "Няма време"или"Времето не стига" ги използваме дори без да се замислим за това ,че по този начин сами се ограничаваме в него.
3.Изхождайки от горните две идеи искам да кажа ,че е много важно  за мен да "Бързам бавно "за да не пропускам това което живота ми предлага!?
А вие сами за себе си преценете как и по какъв начин ще хванете времето.
Календарът ми е от този тип които се водят вечни стига да има с какво да го сверяваме......:).И да не ви отегчавам и карам да чакате ето го :

             
  


Пожелавам хубава вечер и много време за да правите това което желаете най-много.

 


4 коментара:

 1. Such a unique and colorful creation

  Cheers
  Sonia
  http://cardsandschoolprojects.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 2. Много е хубав календара, а комбинацията от толкова много цветове го прави позитивен и зареждащ. Пожелавам ти много време, за всичко, което те зарежда положително!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря за хубавите думи!Надявам се моите неща да ви зареждат и исмихват!

  ОтговорИзтриване
 4. Ах, каква хубава пъстра дъга, грее и създава страхотно настроение! Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!