сряда, 28 септември 2011 г.

Черно и бяло-2

Представям ви втората си картичка в черно и бяло.С нея няма да участвам в предизвикателството на Картичкофуриите.Ще си кажете защо?Защото разглеждайки любимите блогове попаднах на картичката на Valchen's - несъмнено много красива,но...вижте и моята,която смятах да публикувам утре.
Не ,че са еднакви но в общ план - много еднакви елементи.
Вие какво мислите?Дали съм права или вие виждате нещата по друг начин?         

5 коментара:

 1. И двете ти черно-бели картички са много красиви и наистина според мен няма повод да не включиш и тази в предизвикателството на картичкофуриите. Нормално е да се повтарят някои елементи, когато си предизвикан да използваш само 2 определени цвята. Успех ти пожелавам, ако решиш да я включиш в КФП!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Картичката ти е прекрасна и не виждам причина, да не я включиш в КФП! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Според мен са достатъчно различни, за да не се притесняваш да я включиш, неизбежно е да не се повтарят елементи и схеми, но в случая мисля, че не се :)
  Така или иначе, ако трябва да си кажа всичко, мисля, че предишната картичка ще е по-напред по точки :) Въпреки това ми мнение, смятам че е добре да включиш и тази, защото може да не съм права и най-вече, защото може някой да открие в картичката ти идея за себе си и някой ден да я покаже по свой начин :)

  ОтговорИзтриване
 4. Още едно чудесно интерпретиране на черно-бялата гама и то по доста интересен начин. Много сполучлива картичка! На мен ми навява и малко ретро спомени!
  Смятам, че е нормално да се повтарят елементи, а това, че по случайност сте мислили почти в една посока за десен не може да е причина да се откажеш да я включиш! Успех!

  ОтговорИзтриване
 5. mnogo sa hubavi in dvete karti4ki . pozdravlenia

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!