събота, 15 октомври 2011 г.

Хелоуин

Макар и не много национален от известно време насам нашите деца заедно с приятелчета го отбелязват с обиколка по домовете.И аз го намирам за доста забавно.
Ето една картичка за предизвикателство Хелоуин на hobbisimo,която е по-скоро подканваща за предстоящото събитие.

                 
Включвам я и при Крейзито.     
             
 Много добро настроение и усмивки за утрешният ден!

7 коментара:

 1. Ейййй, с тези красиви картички ще вземете да ме привлечете и мене за фен на празника. Харесва ми как надписа Парти се вижда все едно през светлината на прожекционен апарат. Браво!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна покана за Хелоуинско парти! Вярно, че не е наш празник, но пък децата се радват на нови емоции, така че.... пълен напред!

  ОтговорИзтриване
 3. Много хубава покана! Спокойно можете да раздадете поне 2-3 такива на приятелчета и да си спретнете у дома страховито парти за Хелоуин.

  ОтговорИзтриване
 4. Оооооо, тук май ще се вихри голям купон!!! Датата и мястото са ясни (31.10. в къщата на Баба Яга);-). Много сладка покана ! Благодаря , че се включи в предизвикателството -Хелоуин на Хобисимо!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна картичка! Много ми харесват копченцата - с възелчетата отгоре ми напомнят на часовници, показващи колко време остава до страховития празник. Като мине Хелоуин с нетърпение ще очаквам снимки от обиколката за бонбони :). Благодаря, че участваш при нас и Хобисимо!

  ОтговорИзтриване
 6. Много интересна парти покана. След като празника наближава може би идва време да я пратите, и с радост бих получила нещо подобно... аз при все че съм голяма мама, ама дребосъците умират за картички. Преди време участвахме в едно международно, но български Коледно картичко-пращане на мами от всички страни и пощальонката ни изнемогваше. Но пък имах супер доволни деца. Всъщност Байко, каква съдбата на тези прекрасни творби?

  ОтговорИзтриване
 7. Момичета тази година освен децата може и мамите да спретнем по едно Хелоуин костюмче !Да се повестрахуваме малко!
  А на теб Ивалекс с удоволствие мога да пусна по една картичка за твоите сладуранки,само да ми пишеш адрес!А относно живота на другите картички-за коледа смятам да изработя и да ги даря на деца от институции,което ще стане чрез една асоциация.

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!