четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Аз творя за теб

Аз творя за теб
Благотворителна акция за събиране
на ръчно изработени картички, предмети и плетива.

„Аз творя за теб” е благотворителна акция, организирана от Национален Алианс на Хора с Редки Болести и Клуб Пловдив-Сороптимис. В мероприятието се включиха граждани от цялата
страна. Даренията ще бъдат продадени на Коледен благотворителен базар в чужбина, а със събраните средства ще се закупят лекарства за хора, засегнати от редки заболявания.
Инициативата ще бъде съпътствана от изложба на дарените предмети, уъркшоп за изработване на картички и плетива и пункт за събиране на изработени дарения.
Каним Ви на 03.11.2011 г. (четвъртък) от 12.00 до 19.00 часа в книжарница „Хеликон-център” -гр.Пловдив, ул.”Княз Александър Батенберг”29
 

3 коментара:

  1. Страхотна си! Благодаря ти! И си мисля, че биха могли да се включат и дамите от другите градове, като изпратят картички на адреса на книжарницата - едва ли ще ги върнат. Утре ще се свържа с Хеликон и ще дам допълнително инфо! Хубава и спокойна вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. О, това е много хубава инициатива и ще ви бъда благодарна, ако наистина дадете допълнителна информация - до кога и на какъв адрес бихме могли да изпращаме картички! Тъй като правя повече картички, отколкото мога да подарявам по поводи, искрено бих се зарадвала, ако мога да осмисля това мое хоби с такава хубава кауза!

    ОтговорИзтриване
  3. Снежи, страхотно!Ако знаеш нещо повече може ли да ти прозвъня? Лек и усмихнат ден-от мен!

    ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!