неделя, 30 октомври 2011 г.

още малко...

През седмицата разхождайки се с приятелка в един магазин се спряхме на вече изложените новогодишни украси.И така разглеждайки лампичките с различни видове светлинки,снежинки и т.н.попаднахме на лампички за Хелоуин.Ето това ме накара да поразровя и да изкарам нашите коледни такива и да ги преобразя.Вижте резултата.
Това е част от цялата върволица от 36бр.лампички.Да ви кажа голямо рязане падна,всяка тиква и всеки череп е със собствен образ.Хубавото е че и децата се включиха та да смогнем заедно.


Е снимките така или иначе не умея да ги правя много добре,но се надявам да сте придобили представа за изпълнението на идеята.
За утре оставям тиквата и костюмите.
На вас пожелавам спокойна вечер и едно супер начало на новата седмица.
И не забравяйте ,че можете да направите едно добро ако се включите в инициативата "Аз творя за теб".С този линк ви свързвам с Делани ,която първа ни информира за това и публикува в своя прекрасен блог повече информация.
Усмивки от мен.
              
                  

4 коментара:

 1. Прекрасна идея! Много ефектни лампички са се получили и ще станат за страхотна украса за утрешния празник! Поздравления за чудесната идея и прекрасното й изпълнение!

  ОтговорИзтриване
 2. Хе-хе, страшни са! Наистина голямо рязане е паднало, добре, че си имала помощници! Резултатът е великолепен и носещ много хелоуинско настроение!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни 'страховити' лампички са се получили! Много готина идея!

  ОтговорИзтриване
 4. Това съм го пропуснала...но много ми харесва и може би догодина ще се пробвам да осъществим идеята... Благодаря.

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!