неделя, 29 януари 2012 г.

Пуснете птичката от...


клетката!!!Дали е имало моменти в които сте се чувствали като птичка в клетка?
Е,да излезете от това състояние се изисква много малко ....просто отворете вратичката на клетката.Всичко е въпрос на личен избор.
Моят избор днес е да участвам в Щурото предизвикателство
CCH# 103 Vintage.До колко съм се справила незная,но ми бе много забавно и интересно...то като извадих едни шкуртки.едно намачкване ,та после гладене,лепене та докато се получи това...

                   
И да ви представя една миниатюра,която днес направи моето момиченце....на какво ви прилича....   


Докато мислите аз отивам да видя какво става с вечерята. А вие не се притеснявайте приемам предположения по въпроса по всяко време на денонощието:)
                    ЧАООООО....               
6 коментара:

 1. Чудесно сте се справили и двете дами днес!
  Хубава седмица утре:)

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотно сте се справили и двете! Твоята картичка е съвсем във винтидж цветове, а на малката госпожица миниатщрата е чудесна цветна и слънчева.На мен ми прилича на пеперудка..Надявам се да съм познала.. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Определено е пеперуда!
  А твоята картичка е много стилна - много ми харесва! Аз бих пропуснала жълтата панделка, но и с нея е много красиво! Струвало си е използването на всички инструменти!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Да познахте момичета пеперуда е,но май аз само не успях.Сигурно много ми се иска да е топло,защото го припознах на морси бряг/не се смейте/наистина ми се иска да е лято:)Спорна седмица ви пожелавам!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей, Снеже! Записала си се за играта "Предай нататък" при мен. Вече ти писах е-mail, дали ще можеш да ми изпратиш адреса си на esipan@gmail.com, за да ти изпратя подаръчето когато съм готова.
   Картичката ти е много хубава, а малката госпожица се е справила много добре.

   Изтриване
 5. Картичката е прекрасна! А малкото момиченце се справя прекрасно с приложното изкуство. На какво ми прилича ли... На мен лично - на пеперудка!

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!