сряда, 11 юли 2012 г.

Полъх от морето и още нещо .. Brise vom Meer und mehr

Здравейте сладурки!Ето ,че след малко затишие се появявам с една морска картичка.Времето напоследък ми стига само за да надникна набързо при вас и се насладя на творенията ви!Последните няколко дни обаче се оказаха малко по-свободни и аз веднага с картичка се захванах:)Темата е морска,а цветовата комбинация не изцяло по зададената от Двете Елши,нооо все пак съм се съобразила с някой цвят.Ето защо тази картичка ще видите и при тях в юлското им предизвикателство"Морски полъх".Освен това имах време и за една малка разходка до езеро населявано от много,много гладни видове пернати и техните малки:)Искам да споделя този момент с вас.
Е това е за днес,надявам се скоро пак да имам тази възможност за поява тук,а на вас пожелавам много прохлада и добро настроение!
                            :)
            

       

3 коментара:

 1. Много ме умили с тези снимки на лебедовото семейство :) И малките лебедчета съвсем не са грозни, както ни разказва Андерсен в "Грозното патенце"! Къде ги намери тези красоти?
  Успех в предизвикателството ти желая!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ооо да ,невероятно милички са!Живеят тук в едно езеро с доста голяма компания от много видове патици.Не се плашат от хората и идват да ги храним.Може да ви покажа скоро и патиците-със сигурност и те ще ви харесат!Благодаря ти за пожеланията:)

   Изтриване
 2. Прекрасна картичка!
  Много ми харесват снимките на лебедите, много са милички


  Благодаря ти, за участието в предизвикателството на Двете елши!

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!