понеделник, 11 март 2013 г.

...трицветна многопластова комбинация

Здравейте книжни феички.Започвам направо с картичката ,че днешният ми почивен ден се очертава да е дори по-натоварен от работен.
Естествени,изкуствени материали,органза съм използвала за изработването и......цветовата комбинация сама ви говори къде още може да я водите,но за тези ,които все още незнаят -предизвикателството на Катето в Hobby Challenges...,а също и в новото предизвикателство на Card Mania -Многопластова картичка...


...а тук и отвътре ...
          
Чао момичета ,ще бягам по задачки и ви пожелавам добър старт на една успешна седмица.:)

12 коментара:

 1. Много "българска" комбинация,твоята свежо стои,пролетно и с настроение!!!И благодаря за гостуването,можеш да оставаш,колкото пожелаеш,за мен е чест!!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Снеже, много ми харесва композицията и съчетанието на цветовете, а вътрешността само допълва чудното впечатление. Да споделиш тия зелени листенца откъде са :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Кате,ти си главната виновничка за тази национална цветова комбинация.И аз като теб обичам да разпарчосвам разни изкуствени цветя ,та листенцата случайно изскочиха от една кутика със такива:)Благодаря за провокацията и посещението!

   Изтриване
 3. Прекрасна картичка! И много артистична. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря Тони,и при всички положения пак ще се срещаме на ваш терен:)

   Изтриване
 4. Отговори
  1. Благодаря Траянче и за това ,че макар творец в друга област ме навестяваш и подкрепяш:)

   Изтриване
 5. Много интересна и нестандартна е, Снежи. Точно за това ми харесва, защото привлича вниманието така, че искаш да я огледаш и изучиш от всякъде. Браво :)ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. С тази картичка се получи така ,че тръгнах на една идея ,а в последствие се получи нещо съвсем различно,но съм доволна от крайният резултат и още повече когато имам вашите усмивки:)))
   Благодаря ти!

   Изтриване
 6. Нестандартна и много добре изглеждаща картичка! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges!

  ОтговорИзтриване
 7. Чудесна нестандартна картичка, точно в експериментаторския дух на Кати. Личи си,че тя те е вдъхновила.
  Резултата е много красив и стилен-Засмях се, когато прочетох,че и ти обичаш да разпарчатосваш изкуствени цветя..защото в моите кутийки със съкровища също се намират подобни .. :)
  Благодаря ти за прекрасното включване в Хоби предизвикателство 34, зададено от Кати!

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!