вторник, 4 юни 2013 г.

...Adventure...или ... порастналите малчугани


Ех, да знаете само...,нови трепети и чувства се зараждат в нашият дом.Моето момче скоро стана на дванадесет...и в един дъждовен ден,като днешният ,/макар че има-няма последните двайсетина са такива, вече забравихме що е то слънце и къде се намира/решавам аз да сложа начало на този следващ етап от криволичещата линия на живота ни с една тийн картичка.  За целта малък скейтборд /Teck Deck/,малко копчета,цветовата гама в унисон на променящите се ежеминутно настроения от тъмно към светло и обратно и момчешкият поглед все още по-детски мил.Младежът от картинката оцветих с акварелни моливи,като гланцирах косата с кракле което е вероятно за други повърхности,та не се напука и така успях да придам на косата бляскав/мокър вид.Останалото са подробности придаващи завършеност.
А на нашият младеж пожелавам да се впусне и изживее това свое приключение с широко отворено сърце,а  ние ще го подкрепяме винаги когато има нужда от това!


 Благодаря на всички които се отбихте и ви каня отново през следващите дни!              

:)

7 коментара:

 1. Да ви е жив и здрав, Снежи. Много ми харесва картичката, а скейтборда е страхотен. Браво! Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Да е жив и здрав порасналият мъж!Много щастие и късмет! Страхотна картичка си му направила!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотна картичка! Браво! И честито ти пораснало момче:)

  ОтговорИзтриване
 4. Честит нов етап в житейския път на момчето ти, Снежи! <3 :)))) Жив и здрав да ти е, много да те радва и да се гордееш с него! :)
  Картичката е прекрасна! Много подходяща за тази възраст. :) А скейтборда е супер оригинален embelishment! :))) Браво!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря ви ,момичета за добрите пожелания!За нас здравето наистина стои на първо място,а когато го има и всичко останало е на лице!Пожелавам ви го и на вас:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотно си се справила с това предизвикателство! Щастливец е вашият син и ще се справи с всичко, което му предстои, защото знае, че сте до него!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Искрено се надявам да е така:)Благодаря Бо!

   Изтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!