петък, 10 януари 2014 г.

За новата година-нещо различно...

  Здравейте приятели и за много години бъдете здрави и все така усмихнати и позитивни!Щастлива съм да започна тази година с нещо по-различно от картичка едно самопредизвикателство.След толкова много и все хубави и светли празници ,срещи с близки и приятели някак от самосебе си дойде нуждата за поместване на хубавите спомени в какво?Разбира се албум!Изгледах много клипчета и снимки и се спрях на урочето на Ем за албум от пощенски пликове.Мога да ви кажа ,че такова удоволствие ми достави докато го изработвах сравнимо с консумирането на огромна мелба в много горещ летен ден:)))това да комбинираш различните странички и добавки и панделки е много по интересно от направата на една картичка,дълго време го отлагах ,но сега съм доволна ,че се престраших.И понеже бързам да ви го покажа страничка по страничка спирам с писането...това е лицето:страничка първа с две двустранни тагчета 
страничка втора 
страничка трета тук тагчето е закопчано с лента към копчето,така ,че да не бяга:)


страничка четвърта страничка пета която ми е една от любимите заради тези сладки снежковци носещи толкова весело настроение:)иии последната страничка с тагче
Материалите които използвах както виждате са много разнообразни от обикновени пликове до дизайнерски хартии, които не смятам да споменавам поименно,декорирах с панделки ,копченца и други нещица които пък купувам от близката дрогерия.Единственото ценно нещо което вложих е моето настроение и усмивка,а сега ще добавя и скъпите ми спомени от Коледа и нова година 2013/2014.
Започвам тази година с нещо ново и се надявам дай боже да имам времето и силите да следвам начертаните проекти и разбира се да ги споделям с вас.
А за този тук, смятам напълно покривам критериите на Кати в 201 предизвикателство при Картичкофуриите отивам там,както и в едно ново начало при момичетата от Хартиени вълшебства,613 Avenue # 53 Anything goes , Pennys paper Crafty # 159-Anything goes и Cards und more #97 Anything goes

С приятелски поздрави и прегръдки!
                       bejko :)


11 коментара:

 1. ее чуден е албума - а още по-красив ще стане, като го напълниш със спомени и го отвориш пак след 10 години. Невероятно добро попадение - точно така си представях участниците в моето предизвикателство - да ми покажат нещо красиво и изработено с много любов :) за себе си.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Кат дано съм сложила едно добро начало на това предизвикателство и да видим много интересни и от хубави по-хубави проекти:)

   Изтриване
 2. Really nice mini album! I love the variety of papers and tag designs! Very nicely done. Thanks for playing along with us here at 613 Avenue Create!
  Hugz,
  Chana, Owner

  ОтговорИзтриване
 3. What a fab booklet, love it, thanks for joining us at Cards und More and good luck, hugs, Marion

  ОтговорИзтриване
 4. lovely project:) loads of nice layers - thanks for joining Penny's challenge this week!! Steph DT - www.cardmakingpassion.com

  ОтговорИзтриване
 5. A lovely creation. Thanks for sharing with us at Penny's Paper-Crafty Challenges and good luck.
  Mags
  x

  ОтговорИзтриване
 6. stunning! Thanks for joining us at cards and more!
  Hugs,Beate

  ОтговорИзтриване
 7. Снежи, чудесен албум си сътворила! Даже това ми е любимия твой проект Много настроение носи.Браво!
  Поздрави и успешна и усмихната година ти желая!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря Ками ,надявам се да съхраня снимки от коледните празници носещи ми още по-голямо настроение:)Радвам се ,че ти хареса толкова много! Поздрави и ти благодаря за пожеланията и на теб да се връщат:)!

   Изтриване
 8. Наистина страхотен албум! Благодаря ти, че го сподели с нас в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз ви благодаря ,че ме предизвикахте:)!И ви пожелавам успех с блога!

   Изтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!