понеделник, 7 април 2014 г.

Ходи ли ви се на изложение?

Здравейте феички,днес споделям с вас едно събитие ,което посетихме със Софи и Танчето и малко мъжка подкрепа.Събитието с име Creativmesse или на нашенски казано панаир за крафтъри и други с подобни отклонения:)))И факт е ,че изобщо не сме сами, което ми дойде много успокояващо.
Имаше много работилнички,щандове и демонстратори.Докато двете със Софи се чудихме на кой щанд по-напред да се залепим ...


...хартии,дизайнерски блогчета


...пънчове

...печати


...paper beads

 ...и каквото още си помислите
Танчето се ориентира към работилничките......с какво си тръгна ще видите в нейният блог скоро.Разбира се ние също не останахме с празни ръце:)а приятното чувство на наслада от това с което напълнихме очите и крафтърските си душички ще ни държи дълго време.Дано и вие да усетихте макар и от далеч невероятната атмосфера .
 Желая ви една изпълнена с удовлетворение седмица!
Bejko

4 коментара:

 1. Ауу Снежи, завидях ама много даже. Изглежда, че сте си изкарали страхотно, надявам се да сте понапълнили и торбичките на излизане. Как ми липсват подобни мероприятия тук в БГ....
  Ще чакам подробен репортаж от вас в Картишока :)

  ОтговорИзтриване
 2. Невероятна атмосфера ,боляха ме очите след товаКат:)Не един а два репортажа вече има и при Картишоците!

  ОтговорИзтриване
 3. Суперрррррррррр! Ох, изглежда чудесно - съвсем благородно ти завиждам! И понеже бързам и бъркам, трябваше да изтрия първия коментар! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Надявам се скоро да можете както ти ,така и всички феички да посетите такъв базар ,та и по-хубав!

   Изтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!