неделя, 22 юни 2014 г.

Поканите на Танчето

Ето ме отново ,както обещах с крайният резултат от точковите трепети.Това са покани за детски рожден ден и то не за кой да е ,а за нашата пораснала принцеса.И правейки ги,си дадох отново сметка колко бързо лети времето.Качени на скоростното влакче,забързани между спирките работа,училище,домакинство,хоби,срещи с приятели краткото само двадесетичетири часово денонощие не ми е никак достатъчно.А времето прекарано с децата винаги малко .В плюс чувството на вина  за което ,спотаено в едно ъгълче на сърцето ми готово да се появи точно в най-спокойните моменти и да ги развали,като например когато удобно съм седнала на диванчето с книжка в ръка или съм решила  да помързелувам и да се рея бездействена в пространството.:)
Не че  казвам нещо ново в момента,просто едно отклонение.Но това е блог не за лирични откровения,а за творчески "Отклонения":)
Така,че ето  ги и самите покани...


...постарах се да са много цветни и наистина станаха такива...
Знаете в България краят на юни е период в който вече ваканцията е започнала и децата са разпределени по баби.Така де ние не сме длъжни през лятото да гледаме на бабите внуците я:)!И поради тази причина Танчето винаги е празнувала рождените си дни с по- малко приятелчета.За нейно щастие тук където сме в момента ваканциите са малко по-различно организирани и на рожденият и ден всички даца все още ходят на училище.Съответно и списъкът за гости е значително по-голям. Докато намеря време да снимам поканите намаляха с една трета:)))

Бях намислила в задната частно имената на дечицата да са върху тагче което да виси като малко етикетче,но в последствие трябваше да направя едно  по-бързо изпълнение като просто ги залепя над панделката...


 ...тук мисля се вижда по-добре. 


     Донесоха много радост и добро настроение на всички.
                    Следва"Parti time"!

           На вас пожелавам хубава ,цветна неделя !

                                         Bejko4 коментара:

 1. Страхотни са, Снежи, толкова хубаво, цветно, празнично настроение блика от тях!

  ОтговорИзтриване
 2. Да ти е жива и здрава рожденичката! Пожелавам щастливо и безоблачно детство! А поканите наистина са много цветни и весели! Хубав празник!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря момичета за пожеланията!От много скоро се престаршавам за покани и то толкова наведнъж,но да мисля ,че се получиха такива каквито ги искахме:)

  ОтговорИзтриване
 4. И за нас донесоха настроение, Снежи! Присъединявам се към пожеланията на момичетата за щастие и късмет на порасналото ти момиче.

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!