понеделник, 23 юни 2014 г.

Идвате ли на Пиратско парти-By the sea

Тръгнало ми е на покани напоследък.Този път каня всички вас на едно парти на брега на морето или по друго му казано"By the sea".
                 Организатори:The Crazy Challenge 
             с гаранция за веселба и хубаво настроение!
           Купонът започва днес и ще продължи две седмици!
  След това разбира се ще има и страхотни награди,които любезно                 и щедро ще раздаде спонсорът ни 
                        Mygrafico Arts & Crafts.


               
    Моята задача в цялата организация е да ви вдъхновя,което ще направя с един сладурко Папи - поразвял проскубана перушина и неговият собственик малкият пират,който очаква да види вашите проекти по темата-всичко което е свързано с морето.  
           

Ако пък не успеете да се качите на гребена на вдъхновението, отбийте се при нас в Крейзито и вижте какво са измайсторили другите момичета.


Картичката направих с материали намерени в един завзет от мен кораб което трябва да се разбира 1/2 гардероб ,абордаж на няколко чекмеджета,един двукрилен шкаф с размери 150Х100м.безброй кутии и кутийчици под бюрото иииии доброволно предадени мъниста наподобяващи малки цветни буренца-благодаря ти Софи/нямах търпение да ги използвам:)/.И за завършек,последната ми плячка от съботната работилничка с шопинг елемнт-дистрес мастило Винтидж фото.
А сега ще ме извините ,но съзирам в далечината на моят кораб един много гладен и сърдит екипаж готов за метеж,който мога да предотвратя единствено с някоя бърза и вкусна гозба!
                                    Ahoy котлонът ме зове!
                                         


1 коментар:

  1. zdraveite, chudesna e, kakva e vazmojnostts da ia prevarnem v pokana za detsko parti, cena, srok na izrabotka za do 10 br. 0885608656

    ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!