неделя, 3 август 2014 г.

Едно малко внимание.

Ето и обещаните тефтери които направих за госпожите от училище.Има и два мъжки,няма как да пропуснем и господата:).
Вдъхновена от урочетата в нета на Кали и Пламнито и различни от картички се захванах за така бързо ставащите тефтерчета.И в предвид на това,че винаги човек има нужда от местенце ,в което да си драсне някоя бърза мисъл протекла през мозъчните клетки или списък за важните и неотложни задачки, ми се стори много удачен подарък.И картички ми се искаше да направя във вида на тефтерчетата,но за съжаление отново това време за мен е твърде кратко за да смогна на всичко което искам...Старателно опаковани съвместно с по едно шоколадче" Мерси"се получиха чудесни малки подаръчета.
Ето защо във шкафа винаги гледам да ми се намират поне един два тефтера за излизане от положение.Стават много бързо,а притежателите им винаги ги пускат в експлоатация:).Не така стоят нещата с шоколадчетата в шкафа,но това вече е друга тема!

                                           Поздрави от мен Bejko
 П.П.
Не забравяйте да се отбиете в Картишок,днес раздаваме нашите наградки.Ако пък решите да се поразходите там със сигурност ще намерите полезни неща които са ви убягнали до сега!
                                           Хубава неделя!

6 коментара:

 1. Много са красиви тефтерите - семпли и елегантни! Много приятна гледка са така на куп! Да, хубаво е да има 1-2 за спасявае на положението!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна идея, Снежи! Благодаря много, че я сподели с нас!
  А ако се намери и някой мнооого хитър човек, за да сподели как да съхраним шоколадчетата ще е направо върхът!
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни тефтери! Обожавам каре, така че този в зелено и розово веднага ми се наби на очи! Уникален е! Браво за идеята за тефтерите в шкафа :) Човек никога не знае ... :)

  ОтговорИзтриване
 4. Радост за окото и за алчната ми душа на естест. Винаги поглъщам с апетит гледката на такива хубости.

  Поздрави и усмивки. :)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря момичета ,че се отбихте и за подкрепата под формата на чудесните коментари:)Както по-горе вече споменах идеята взаимствах от другите момичета,а декорацията моя.А ако случайно ви хрумне и идея за съхранението на шоколадчета без да бъдат открити от домочадието ,моля споделяйте:)
  Поздрави на всички:)

  ОтговорИзтриване
 6. Много добра колекция си спретнала, Снежи, браво на теб.

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!