неделя, 30 ноември 2014 г.

Make a card и още нещо

Привет сладурани!Споделям с вас картичите които направих с материалите на Кати и Софи от играта на Ани -Make a card.

Едната в класически коледни цветове които аз много харесвам.
А другите две в красивият винтидж стил.

  Тук по-наблюдателните биха могли да открият един дефект,но при положение ,че забелязах тази моя грешка едва при обработване на снимките и съответно много късно за коригиране на грешката ,няма да давам жокер...пък и може там да се е скрил целият чар на картичката.:)

С огромното количество материали от Кати можех да спретна поне още две семпли картички,но реших да ги обединя в една в резултат на което се получи втората картичка с много тагчета.Всички картички изпращам за благотворителната кампания за деца с редки заболявания.
Към тях прибавям и нещо лично от мен  три тагчета които направих с техника декупаж .Целите са заляти с глоси ,което тук не се вижда и веднага поръсени с изкуствен сняг.Това е от мен като завършек на седмицата.какво ви очаква тук следващата седмица ще разберете скоро.Мога само да ви кажа ,че никак няма да е коледно.

                             

2 коментара:

  1. Beautiful creations. Love the snowflakes on the first cards and the tags are so fun.
    Hugs Desíre {Doing Life}

    ОтговорИзтриване
  2. Леле, леле, колко красоти си ни показала, Снежи! Коя от коя по-хубава картичка. Последните три тагчета обаче са ми фаворит. <3 Прекрасна цветова комбинация!

    ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!