четвъртък, 11 юни 2015 г.

Албумът на Стоянчо

Както вече може би разбрахте,станах чинка за втори път и съм много щастлива.Първият преди 7 години на една принцеса, а преди няма и седмица на един малък сладур с име Стоян. 
В предишната публикация ви показах картичката за щастливата кака, с която картичка трябваше и да ви вдъхновя за едно предизвикателство.Сега е ред на албумчето за малкият бебешок.
Честно казано изобщо не подозирах, че изработването на един такъв албум ще ми отнеме много време. На всичкото отгоре не бях виждала бюрото си така разхвърлено и в огромен безпорядък.Трябваха ми няколко часа да си подредя всички материали и инструменти, та сега се чудя  кое  от двете бе по-трудно. Все пак удовлетворена от крайният резултат, бързам да  го споделя с вас.


Страничките 6 на брой са джобове с размер 15 x 9.5, които направих с дъската за пликове.Във всеки джоб има по две тагчета за снимки или за писане на най-интересното, което се е случило през поредният месец от първата годинка на малкото човече.


Върху самите странички също има джобчета или място за снимки,което ще видите по-надолу.И така до последната страничка.За надписване на разделителите използвах любимият ми  Label Maker, за който ви писах  скоро в Картишок.

Ето ги и самите тагчета общо 12 на брой с които възможностите на албума стига до побиране на 36 малки и средноголеми снимки.


Пожелавам на това малко човече да расте здраво и безгрижно,да сбъдва мечтите си и стане Човек  с главна буква.
А на вас усмихната и прекрасна вечер!

http://avenue613.blogspot.de/2015/06/challenge-127-anything-goes-woptional.html
http://scrapping4funchallenges.blogspot.de/2015/05/challenge-42-techniques.html

4 коментара:

 1. Great album! Your pages are so colorful and fun. Thanks for sharing your project with 613 Avenue Create.

  ОтговорИзтриване
 2. Честит племенник, Снежи! Да ви е жив и здрав малкия бебешор! А албумчето се е получило много сладурско, личи си, че с обич е правено!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 3. Beautiful album,
  I think you have the wrong Challenge. S4FChallenges is #44 Birthday.
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
  Rachelle DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 4. Снеже,честит да ви е малкият,нов член на семейството! да расте здраво и умно дете,за радост и гордост на мама и тате ,а на чинка поздравления за разкошния албум! Колкото и да е голяма разтурията удоволствието от свършената работа е мнооого повече! Поздрави и прегръдка!

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!