неделя, 16 август 2015 г.

Коледно разхлаждане

Привет от мен в този така приятно топъл ден!
Днес мисля малко да ви поразхладя с една журнална страничка, която определено няма и една слънчева нотка.Не, неее, не казвам тъжна.Дори много весела и подсказваща за един обичан от малки и големи празник.Сигурна съм ,че веднага се сетихте....разбира се "Ко-ле-да".
Коледа е тук въпреки горещото лято,защото ние от Картишоците си я  пожелахме за да ви предизвикаме и видим колко от вас са достатъчно гъвкави и на колко от вас им стиска да изкарат коледните печати и започнат зимните проекти. Може да са тагчета, картички, платна или декорация стига да са в микс медиа вариант.
   

Това е моята страничка за която използвах гесо и структурна паста  на Pentart, печатите за сладки, са също много подходящи да се включат в работата със структурна паста, така оформих коледните топки. Салфетка и декупажен лак, както и златна акрилна боя, дистреси и водни моливи са нещата, които използвах за тази зимна страничка. Ако пък все още нямате започнат арт журнал може би сега е моментът да се захванете със създаването му и да участвате при нас. С това ще увеличите шанса да спечелите награда от  спонсорът ни този месец  Руми/Хоби свят/, а и да посъберете  материали за следващото ни предизвикателство.

Поздрави от мен Bejko!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!