петък, 29 април 2016 г.

Розово с усмивка и Парола....

Привет готини, днес съм ви подготвила една или по-скоро първата мнооого розова страничка в моят арт журнал. Причината поради която това се случи е рожденият ден на нашата прекрасна Кат, за която "Розовото" е начин на живот и възприемане на околният свят през детската душевност.
Преди една година на този ден се роди и блогът ни за Картишок предизвикателства, така поводите да празнуваме днес стават два. Бързам да ви поканя на нашето парти, където ще се понесем по вълните на един розов океан от идеи- вашите идеи, за които съм вече много любопитна. Темата ни предполага не само цвят, а по скоро начин на живот и възприемането му. Всичко което ви кара да се чувствате добре и ви измъква от сивотата на ежедневието, изразете във вашите проекти и елате да се забавляваме.
За това празнично предизвикателство нашите щедри спонсори са подготвили своите прекрасни награди:
 За един от вас ще има ваучер награда от 20 лв от нашите мили приятели от Крафт нещица.


.   Наборсата пък са решили да ви подарят три блокчета с дизайнерски хартии по ваш избор от новата им авторска серия.


А Мигито  ще зарадва един от участниците със страхотен нов комплект уникални за нашия пазар многопластови печати, за които скоро ще разкажем повече.


Що се отнася до мен и  моята страничка, тя си има малка предистория, която съм решила да споделя с вас. Паролата е: НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАМ...да това е изписано, а от къде изобщо ми хрумна, ще разберете от по-долните редове.


И така, на един от курсовете по немски, който посещавах, имах щастието и късметът да се запозная с прекрасна личност, не само като преподавател, но и като човек. Освен да ни учи на сложната  граматика, ни даваше много съвети както за оцеляване в непозната среда, така и в натовареното ежедневие. При завършване на курса ни подари по една картичка направена по картини на  художници с увредени или без горни крайници/, моята е от Josef Habeler - mundmaler/, към картичките беше прикрепен по един бял лист с копиие  на щъркел хванал жаба в клюна си, която го е стиснала за гушата и не позволява да бъде изядена :). 


Пожела ни в трудни за нас моменти да надникнем в кутията приютила  тези две емоционално заредени творби и да си спомним за  вътрешната сила която всеки един от нас носи. 
Мислих дълго каква да е моята интерпретация на темата  за месечното ни специално предизвикателство и не намерих по-подходяща, и картинка, и послание от това, с което разбира се, се надявам да успея да ви вдъхновя за едни намигащи с усмивка, розови проекти, независимо дали са картички, платна или журнални странички.
Разгърнете се и ни поздравете с тях през следващият месец!




Предизвикателства в които ще участвам:
http://welove2create.blogspot.de/
http://craftrocketchallenges.blogspot.de/2016/04/challenge-14-pink-and-pearlie.html
http://wordartwednesday.blogspot.de/2016/04/challenge-228-229-family.html
http://audsentimentschallengeblog.blogspot.de/2016/04/154-animals-sentiment.html












5 коментара:

 1. Снежи, страхотна история, мега позитивно послание и чудесно илиюстрирано от теб в розови краски!
  Една от най-любимите ми твои странички наред с миналогодишните бухали, които красят стената на стаята ми.

  ОтговорИзтриване
 2. So soft and pretty the color beautiful TFS Craft Rocket Ch Lis DT

  ОтговорИзтриване
 3. Thank you for dropping by WAW this week and linking up your creation -beautiful piece of artwork here! TFS Have a blessed day- John 3:16 Gail Scott WAW DT http://ilikepaper01.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 4. Wow your journal page is beautiful. Great image and colors. I love this and so glad you shared over at Aud Sentiments. Hugs

  ОтговорИзтриване
 5. Super job with the journal page! Thanks for sharing at Craft Rocket Challenges. Barbara DT

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!