неделя, 29 май 2016 г.

Пътешествия

Обичате ли да пътувате? Аз много, все едно къде, кога и с какво ще трябва да пътувам, винаги тръгвам с огромно удоволствие и тръпка за нова или вече видяна, но пък станалоа ми любима дестинация. Не мога да се похваля със много, много, много пътувания, но както не мога да кажа , че са малко. Всички безкрайно вълнуващи, прекрасни и зареждащи ме с много енергия. Оставам обаче да мечтая за пътешествие с кемпър и кораб, макар че за второто не съм сигурна дали бих го направила понеже да ви призная под секрет, малко се страхувам от откритото море, но пък ако е по река бих се навила. И за да се преборя малко със своите страхове реших да ги превъплътя в една от страниците на журнала ми.


Разбира се централната фигура е лайнер носещ се спокойно по вълните, напомнящ на малък подвижен град, изпълнен с много смях и глъчка.


 Ето и материалите, които включих в действие.


Както обикновено започвам, така и сега  с покритие от гесо, след което нанесох цветовете в посока от вътре навън с помощта на джелатоси и мокра кърпичка. По рамката използвах слънчевата wild honney акрилна боя. Картинката си разпечатах от предлаганите в нета безплатни винтидж печати и позиционирах като централен елемент. Следващата стъпка бе със помощта на шаблонът и структурна паста да оформя релеф и като последен етап, отпечатване на различните видове надписи.
С тази ми морска страничка ви каня да се включите в новото ни лятно предизвикателство при Картишоците, което навярно вече се досещате е на тема "Пътешествия". Надникнете да разгледате проектите и на останалите момичета, както и наградата, която никак не е за изпускане и си заслужава всяка една капка мастило, акрил, шаблон или печат поставена върху каквато и да е основа.
Очаквам ви!Предизвикателства:


3 коментара:

 1. This is just awesome - thank you for linking to Moo Mania & More!
  It would also fit the "journeys" theme at
  ART-JOURNAL-JOURNEY-CHALLENGE
  the theme still runs until 31th of May.

  oxo Susi

  ОтговорИзтриване
 2. Пожелавам ти да преодолееш страха си и да си направиш едно такова пътешествие! :) Страхотна страница!

  ОтговорИзтриване
 3. Stunning journal page! The colors are gorgeous. Thanks for joining us at Scrapping4fun
  Tina dt

  ОтговорИзтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!