четвъртък, 2 юни 2016 г.

Бебешко албумче

Ето ме отново тук с едно специално бебешко албумче, за най-прекрасното, мило и швъкливо момиченце. Това е моята племенница и да ви кажа, всичко това, което пишат за някакви специални връзки между лели и малки принцове и принцеси не е вярно, тези взаимоотношения са повече от специални и твърдо мога да ги нарека вълшебни. Защо е така, отговор на този въпрос нямам и не търся, просто се наслаждавам на прекрасното чувство. 
Така след появата и' на бял свят се захванах да изработя  едно албумче в един от любимите ми стилове, опростен дизайн, тагчета за записки и  халки. По стечение на обстоятелствата се позабавих малко/ има няма една година/, но важното е  че все пак успях да го довърша и сега го споделям с вас.


Използвах различни техники и материали, както и комбинация от  блокчета хартии.


 Тук  вкарах в действие новата ми придобивка Fuse Tool или както му казваме Фюза, за да се получи едно шейкър прозорче зад което ще се постави снимка.


Декорацията е семпла и ненатруфена с цел снимките които се поставят да останат като централни елементи. Въпреки че харесвам богато декорирани проекти, винаги съм се старала да доведа до малко по-изчистен вид нещата които изработвам или поне да ги доведа до златната среда.


Всички цветя са сглобени с братс и изработени от прекрасните хартии на  СЪ, марка която вече настъпва и на българският пазар.


Така продължава до последната страничка.
Пожелавам и щастливо детство! Да е винаги усмихната и смело да сбъдва мечтите си!

А на вас един прекрасен и успешен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!