вторник, 5 юли 2016 г.

Семпли картички за цяла фамилия

Слънчев поздрав днес от мен! Минавам за да ви покажа няколко петминутни картички за семейство рожденици, както и да споделя  изпробваните от мен бързи техники за Shaker  и Slide Ribbon cards .
За много от вас това са вече остарели, изпробвани техники  преди доста години, но винаги има момичета които тепърва навлизат в картичкоправенето и се надявам да им бъде интересно и полезно.
Без да губя повече време,  започвам с първата, която е за моята малка племенница.
Малко матеиали, дизайнерска хартия с детски мотиви  и малък пънч с пеперуда, дребни лъскави елементчета във формата на звездички и торбичка от целофан, която използвах за шейкъра.. Кръговете изрязах с щанца, като се ръководих от указанията  в клипа, който може да видите също и като чукнете върху снимката.


 Втората е също бърза и интересна. Подходяща е за моменти в които нямате много време и материали, а искате да постигнете достатъчно добър  ефект.Третата е мъжка,  изчистена  и семпла, но с фона и детайла обединяваща страстта на рожденика към старите ретро автомобили.


Е, това беше за днес, ще се радвам да съм ви била полезна !
До скоро тук при мен!

2 коментара:

 1. Чудни картички, Снежи! Много уважавам идеите за ефектни и бързи картички!
  прегръдки
  Ирена

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Изпитана работа Ренка,сто про функционира! А аз уважавам, неуморните ти и постоянни разходки в това вече позастаряващо блогпространство. Благодаря ти за всеки един коментар! <3
   Силни прегръдки!

   Изтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!