сряда, 21 декември 2016 г.

Mix Media коледни картички / Mix Media Weihnachtskarten

Здравейте с една двойка коледни картички, която за разлика от други години е в един малко по-семпъл и изчистен стил. За фона с акварелен ефект използвах Бръшос, които може да намерите по нашите крафт магазинчета.


По принцип не обичам да се затрупвам с материали, които се използват само по определени поводи, като Коледа, Великден и т.н., но нещо ново макар и мъничко трябва да има. Тази година това е прекрасният шаблон снежинки на TCW ,

който си купих от кокетното и пълно магазинче  Rumilina Art&hobby при срещата ни с Руми в Стара Загора. Ако имате път на там, непременно се отбийте.


Декорирах с дървени елементи и сняг, и така облякoх моята зима в синьо. Което ме подсети да ви напомня за интересното ни предизвикателство в Картишок, за което може да изберете своя зимна палитра и да се включите в играта.


Ако ви липсва вдъхновение, посетете блога ни в който ще откриете още много интересни проекти от целият екип. А ние от своя страна ви очакваме с огромен интерес!

Благодаря ви за това, че все още сте тук и споделяте моята лудост!
Поздрави Bejko!

4 коментара:

 1. Много снежна и зимна атмосфера цари при теб, Снежи! Харесвам картичките ти :)
  прегръдки

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Малко са различни от коледните ми до сега през годините, но се радвам, че се харесаха!
   прегръщам те

   Изтриване
 2. Ама много сте лоши, значи, вие картишоците! :* Големи красоти създавате с тези бръшоси. Само такова чудо нямам у нас, ще ме зарибите накрая да си взема. :)
  Прелестни са и двете, Снежи!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хаха, Маги трябва да сме лоши за да ви провокираме да опитвате нови и нови неща. Така както и ние самите го правим към себе си.
   Благодаря !

   Изтриване

Ценя всеки ваш коментар!Благодаря на всички,отбили се тук!